Spéci bringák Budapesten

A Cyclelift Blog a modern budapesti teherszállítást dokumentálja. Lesd el itt, hogy mások hogyan csinálják és kövesd őket! Nem kell mindenhez négy kerék, nagyon sok feladat kettővel is megoldható.

Facebook

Friss topikok

  • zdyzs: Nincsenek konkrét adataim, de élek a gyanúperrel, hogy Delhiben még több teherszállító bicikli tal... (2014.02.13. 12:27) A legteherbringásabb főváros
  • vak komondor is talál szemet: Nagy kár, hogy a magyar KRESZ szerint ez még mindig illegális... :( (2013.12.09. 10:46) Szuperanyuk a bringasávban

A kék madár

2013.12.15. 23:45 Pévé

Egy késő-novemberi mínusz fokos péntek estén sétálgattunk az utcán, mikor egyszer csak egy kék madárka reppent át az úttesten előttünk. Azonnal el is kaptuk és kifaggattuk a gazdáját, hogy mégis mi ez a csoda.

Elmesélte, hogy ezt a szépséget, Bullit Bluebird 71-nak keresztelték el kedves dán gyártóik, a koppenhágai Larry és Harry és állítólag az egyik leggyorsabb cargo-fajtába sorolhatjuk. Erről egyébként a 8 sebességes shimano agyváltó gondoskodik, és elmondása szerint úgy száguldozhatunk vele, hogy szinte meg se érezzük, hogy nem sima bringán ülünk. Bár azért mégse felejtsük el, hogy egy 2,5 méter hosszú valamiről beszélünk.

ju.JPG

Gazdája áruszállításra használja a mindennapokban, ugyanis így sokkal egyszerűbb elszállítani egyik helyről a másikra a dolgokat a cégen belül. Ha ugyanezt kocsival oldanák meg, számolniuk kellene az esetleges dugókkal a belvárosban, ami nem túl költséghatékony. Így egyébként a kissé borsos áru bicikli (2.276,- €) szépen kitermeli az árát. Arról nem is beszélve, hogy „nem kér enni”, tehát nincsenek adók, sem benzinköltség és túl sok szervízigénye sincs, azaz lényegében nem kell rákölteni.

Elmondása szerint nagyon könnyen kezelhető a bringa, könnyen meg lehet vele fordulni és nem utolsósorban terhelhető, ami a kiválasztásnál szerinte a legfontosabb szempont volt. Bátran ajánlja ő is és mi is mindenkinek, aki éppen teherbiciklit szeretne vásárolni kisvállalkozásába és el van eresztve anyagilag.

Szólj hozzá!

Címkék: bullitt cargo teherbicikli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása