Spéci bringák Budapesten

A Cyclelift Blog a modern budapesti teherszállítást dokumentálja. Lesd el itt, hogy mások hogyan csinálják és kövesd őket! Nem kell mindenhez négy kerék, nagyon sok feladat kettővel is megoldható.

Facebook

Friss topikok

  • zdyzs: Nincsenek konkrét adataim, de élek a gyanúperrel, hogy Delhiben még több teherszállító bicikli tal... (2014.02.13. 12:27) A legteherbringásabb főváros
  • tfedo: és milyen sört csapolnak? (2014.02.13. 11:11) Beerbike
  • vak komondor is talál szemet: Nagy kár, hogy a magyar KRESZ szerint ez még mindig illegális... :( (2013.12.09. 10:46) Szuperanyuk a bringasávban

Cyclelift? Ez meg mi?

2013.04.17. 10:22 prckr

Indulása óta követjük és szurkolunk a Cyclechic blognak, hogy elérje célját és a mindennapi közlekedés dokumentálásával egyre népszerűbbé tegye a kerékpározást a Budapesten lakók és bármilyen magyar olvasó számára. A projekt egyértelműen sikeres lett: évről évre egyre többen róják két keréken a pesti utakat és alig akad olyan ember köztük aki ne hallott volna már az oldalról valahonnan.

Utility cycling

A fenti kezdeményeshez hasonlóan mi is kordokumentumot szeretnénk állítani azoknak, akik a kétkerekűeket használják a mindennapokban, úgy, hogy a helyszínváltoztatás mellett egyéb funkciót is adnak az alattuk lévő szerkezetnek. Az angol utility cycling szónak még nincs egyértelmű magyar megfelelője, talán a haszonbiciklizés áll hozzá legközelebb.

A célunk, hogy összegyűjtsünk és megosszunk minden olyan jó megoldást, ami szembejött velünk az utcán a hétköznapok során. Be fogunk számolni eseményekről, helyszínekről és közreműködőkről. Mindazokról, akik szintén amellett tették le a voksukat, hogy egy élhetőbb városunk legyen.

Működj közre!

Ha van bármilyen ideillő képed, témád, storyd, véleményed, ötleted, bátran küldd el nekünk az oldalon keresztül. Bármilyen olyan kezdeményezésnek örülünk és igyekszünk publicitást adni, amik a közös ügyet szolgálják.

heavy_load_8.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: utility cycling cyclellift

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.